Sunday, April 3, 2011

Las Vegas!!

dear reader,


aku dapat masuk Las Vegas 2days jeaa. :'(
dekat sana, best lah jugaks.
 tapi,
 tempat tue tak elokk untuk budak budak :)
akuu cuma tinggal lagi 1hour je untuk keluar dari tempat tue.. :'(
sedihh ohh, macam macam tak buat lagi,
flirt pun baru sikit and tak sempat nak berparty.........

asyik boring shoping, party, aku g main game dekat Pheonix Casino.
aku sukaa main game Roulette, game tuh senang jeaa.. and aku tak suka main game HighLow.
game tue sakai gilaa.. tak paham aku..

shop yang paling best dekat LV nie, Las Vegas Boulevard, Bronze Glistener, Empress'New Clothes and Lucky Lady Lace. semua barang narang memang hot gilaaa.. lebih hot dari barang yang Boyfie bagi tue..

sekejap lagi aku dah kena keluar dari LV ,, hmm,..
kalau nak masuk LV nie lagi kene tunggu dalam masa 456 hari lagi.. :'((

tulis punya tulis, aku ada 1/2 lagi untuk keluar dari LV and nak masuk sekolah..
nak buat macam mana, sekejap je lah dapat pergi,, terpaksa kena tuggu lagi 456 hari untuk masuk balik :|
I gonna miss you a City of Sin. :)
 kkkkk. GTG. xoxo

No comments:

Post a Comment