Thursday, March 3, 2011

Bored =,=

dear readers,
just nak cerita yang mlm nie boring gileaa!!

internet mcm lakhanat!
nak main game, internet lembab.
msg org semua tak reply , tak ada kredit..
tak tahu nak buat apa...
KERJA SEKOLAH?
arghh, tak sukaa sekolahh.. apatah lagi kerja sekolah nak buat..

hahahahahhahahahahahhaahhahaha......

kayy22. nak cita apa lagi niee..
err...okeyyy,,.
now, aku dah mula naik muak dengan comment di facebook and soalan-soalan di formspring... SEMUANYA ......
diorang nie tak ada benda lain selain menyakitkan hati orang.. adehh,... =='
 habisss...
_______________________________________________________________________________
  . . .
Oh oh! internet da laju lah!!
hahahaa. boleh main game !!!
IT GIRL!!
yay!!! party & party & party &part & part!!
_____________________________________________________________________________
 . . .

nahhh,,
bebulu plak tunggu lama lama loading. haishh! =,='
nak buat apa ehh.. ***
______________________________________________________________________________
. . .
ohh,, baru teringat!
tengok youtube lahh....
. . . .
hahahahahahaaa......
 rasa nak pecah perut aku tengok video yang cikgu shida niee...
hahahahaa..........
aku tengok vid nie jee.. :: http://www.youtube.com/watch?v=eOswFlzxIes ..

hahaha. kay lahh.. 
rasa ngantuk plak.. 
KBYEE... 
xoxo

No comments:

Post a Comment