Saturday, February 19, 2011

Impian 1st aku sudah menjadi kenyataann :)

Dear reader!!

YAY!

today impian aku yang fest da complete! nak tahu apa?
tp, malulah nak bgtau,
cuz,,,
impian selalunye barang kan..
tp, impian aku bukan nye barang..
impian aku nak
aku ngan dye dah 9month 3weeks and 5 days..
aku tggu impian aku capai masa aku ngan dye 3month lagii..
tp harini hari yang best cuz impian aku tercapai jugak..


nak tahu kenapa aku buat impian mcm tue?
sebab aku rasa macam #%^&* je bila ngan dye. sbb..
1. bila dye jalan then t'srempak, dye buad bodo mcm irg tak kenal jeaa.
2. tak reply msg mcm nak marah plak!
3. kurang romatik ;(
4. buat aku mcm perempuan simpanan :@@

bengang gilaa...
kawan2 aku da lama soh aku
saja nk tengok smpai bila dye nakk. :DD haha..
kay lah malas nak cite panjang.. tue je nak bgtau kay.. bye2.
thanks for reading. xoxo

2 comments:

  1. Salam dr akk angkuh..
    ala..ciannya awak..x per..lelaki mcm tu x sesuai ngan awak yg cute ni..
    pi cari laki baguih ckit..org cam tu x pandai menghargai..
    meyh..datang blog akak..
    ada tips untuk kenal lelaki..
    labels tips and info..

    ReplyDelete